Over mij…

Al jarenlang ben ik wat je zou kunnen noemen “hobbykok”, met een grote voorliefde voor vlees. Een carnivoor pur sang. In de loop der jaren vergaarde ik een imposante verzameling papiertjes met ingrediënten, gewichten, (kern)temperaturen, tijden en resultaten. Om orde in deze chaos te scheppen en mijn culixperimenten met anderen te delen begon ik deze weblog.

2 gedachten over “Over mij…”

  1. Hallo Rutger,

    Gisteravond opzoek naar wat recepten om worst te maken, kwam ik bij toeval op je site terecht. Als hobbykok met een liefde voor het roken van vlees en vis, kom ik veel leuke recepten tegen. Ongetwijfeld ga ik de komende tijd e.e.a. namaken. Mocht je bij een overschot aan ganzen op zoek zijn naar recepten, dan kan ik het Ganzenkookboek: Eerlijk, Wild & Duurzaam, De Gans Opeten van Donald Buitendorp en Ed van de Schootbrugge aanraden!

    • Hi Pieter,
      Dank voor je bericht. Ik heb destijds in korte tijd zo veel met gans gedaan dat ze op een gegevens moment m’n neus uitkwamen. Maar ik zal eens op zoek gaan naar het door jou genoemde boek, want het wordt eigenlijk wel weer eens tijd. Tenslotte is alles beter dan de versnipperaar voor die beestjes….

Een reactie plaatsen